Vet du vad jag menar med alla dessa ord? Inte? Såklart är det objekt som kan användas för att släta ut dina sneakers mellan användning. 

Den eviga stressen med nya sneakers är ju risken att dem blir smutsiga och fula snabbt. Alla har känner den, och det är inget man kan skippa. Skor slits med tiden och något man måste ha på sig året runt oavsett årstid. 

Som tur är, så finns det sätt som gör att man kan minska stressen och slippa oroa sig lika mycket. Vi har tidigare skrivit och creasing-skydd och hur man kan ta bort veck efter dem redan uppstått.

Medan Anti-creasing skydd skyddar medan du har på dig, så gör vårt senaste tillskott från Crep Protect att skorna håller formen medan du inte använder dem.

Vi välkomnar Crep Protect Shoe Tree, en perfekt produkt som du lätt stoppar ner i din sneaker som trycker upp tån och gör att veck inte sätter sig lika hårt.

Crep Protect Shoe Tree behåller formen på dina skor, minskar veck och underlättar vid rengöring. Använd dagligen för att förlänga livslängden på dina sneakers. Placera enkelt i båda skorna. Har en mjuk sammets yta för att undvika skada på skons insida.

Genom att kombinera användning av anti-creasing skydd, shoe tree och regelbunden tvätt så kan du öka livslängden på dina sneakers markant.