Är dina sneakers rena och fina? Om inte, tar du hand om dem ordentligt? Om du tar hand om dina skor ordentligt kommer dem inte bara vara snyggare utan också hålla längre. I det här inlägget kommer du lära dig hur då rengör och skyddar dina sneakers från oss. 

Det första du kan tänka på är att gärna äga och använda flera olika par skor, så du inte sliter ut ett och samma par direkt för att sedan byta sneaker. Detta hjälper inte bara med att livslängden blir längre utan du kan också skapa en mycket större variation i din garderob. Efter varje användning bör du även lägga i ett skoblock eller något som fyller ut skon och gör så den håller formen. Detta kan vara en handduk, tidningspapper eller en tröja. Att torka av skon, om den är blöt, hjälper att motverka så att sneakern inte torkar ut.

Det gäller även att du med jämna mellanrum tvättar din sneaker. I kombination med att du skyddar den med ett creasing skydd och skydd spray.

 

Steg 1: Crep Protect Cleaning-Kit

Ta fram dina smutsiga sneakers. Ta ut skosnörena och lägg dem åt sidan. Hämta en skål med varm-ljummet vatten. Häll på lite av rengöringen på borsten som medföljer i paket och doppa den lätt i vattnet. Börja med att skrubba skon så att det bildas ett lätt skum på hela produkten. När du tycker att din sko ser ren ut, torka av den med mikrofiber duken och låt torka.

Steg 2: Skydda dina sneakers för framtiden

Har du vita eller svarta skor som har fläckar som inte går bort kan du använda Crep Protect Mark-On Pen och måla över de fläckar som inte försvinner. Låt torka. Använd sedan Crep Protect Protection Can som stöter bort vatten och smuts. Spreja två lager och låt torka emellan åt för det perfekta resultatet. 

Om du har ett par sneakers som inte är i tyg rekommenderar vi att använda ett par anti-creasing skydd som förhindrar veck vid tån på skorna. Applicera dem lätt genom att trycka in dem längst fram vid tån och använd sedan skorna som vanligt.

Har dina skor redan veck rekommenderar vi att kika in vårt tidigare blogginlägg om hur du kan göra för att nästintill få bort dessa med hjälp av ett strykjärn. Inlägget hittar du här.

 

Skapa egna sneakers med detta enkla trick.

Är du sjukt intresserad av ett par skor som trendar just nu men vill vara lite unik? Då har vi lösningen för dig! Ett par skosnören är perfekta för att skapa ett helt par nya sneakers av ett redan använda par eller för att krydda till det lite extra. Du hittar skosnören och många olika färger här.