Ingen kan ha missat årets bästsäljare, Adidas Campus 00's, skorna som har tagit Sverige med storm sedan starten på trenden i februari i år. Sedan dess syns dessa skor på gatorna över hela Sverige, och vi förstår verkligen varför.

Adidas Campus 00s, är ett par otroligt bekväma skor som finns otroligt många olika somriga färger. Oavsett som du är ute efter ett par vita sneakers till dam eller ett per svarta sneaker för herr så finns det en Campus för alla. Vi till exempel dem gråa Adidas Campus skorna, Grey Gum & Grey White som kombinerar en grå siluett med vita detaljer såsom snören och sula. Vi har också dem gröna skorna, Adidas Campus 00's Dark Green, som passar perfekt till ett par blåa jeans eller svarta kostymbyxor. 

Jag tänkte nu avslöja en liten hemlighet. Vilka av våra Adidas Campus skor har faktiskt sålt bäst i år? Och tror vi att dem kommer hålla i sig resten av året.

Vår topp 5 lista ser ut såhär:

  1. Adidas Campus 00s "Grey Gum"
  2. Adidas Campus 00s "Grey White"
  3. Adidas Campus 00s "Core Black"
  4. Adidas Campus 00s "Dark Green"
  5. Adidas Campus 00s "Black White Gum"

Konstigt tänker ni? Absolut inte! Dessa är dem mest stilrena skorna ni kan hitta på marknaden, sköna färger & sköna skor helt enkelt. Vi har dock såklart lite honorable mentions, och dem kommer här.