Efter de senaste kontroverserna, uppbrottet och den spända stämningen ryktas det nu att märkena snart kommer att släppa sina sista samarbeten. Här är en sammanfattning av vad vi hittills vet om de kommande släppen.

Det har gått över en månad sedan adidas släppte sin senaste YEEZY-kollektion. Duon, som avslutade sitt samarbete förra året på grund av Kanye Wests anti-semitiska och hatfulla kommentarer, har nu kommit överens genom ett rättsfall om att låta de kvarstående kollektionerna släppas. Detta har väckt intresse hos många, och det verkar som att återförsäljaren Foot Locker planerar att släppa en omfattande uppsättning adidas YEEZYs nästa månad.

Några bilder har redan börjat läcka ut, och det verkar som att adidas YEEZY SLIDE är i fokus. Dessa tofflor har länge varit populära inom samarbetet, och de senaste läckorna visar två olika designer: den avskalade "Slate Marine" och den färgstarka "Mx Moon". Dessa två stilar representerar både YEEZYs naturliga färgtoner och mer abstrakta mönster, något som är nytt för tofflorna. Dessutom har diskussioner på nätet nämnt färgerna "Bone", "Glow Green" och "Slate Grey", men bekräftade bilder saknas ännu.

För de som är intresserade av YEEZY FOAM RNNR så har även dessa dykt upp i läckor. Skorna kommer i den cement-liknande färgen "Taupe" och dess heltäckta skumdesign har väckt intresse hos många innan Kanyes kontroversiella utspel.

En annan modell som har fått mycket uppmärksamhet är YEEZY QNTM i "Orange". Officiella bilder från adidas visar upp skons ovandel i PrimeKnit med topplager i konstmaterial, en kombination av orangea och svarta toner i ett nästan tiger-randigt mönster. Denna design är något mer okonventionell jämfört med tidigare släpp som inkluderat "Flash Orange".

Sist men inte minst har det även läckt bilder på den robusta YEEZY 500 High Tactical Boot. Denna sko är nästan dubbelt så hög som den vanliga 500 High och täcker nedre smalbenen med en militant snörning. Förväntade färger för dessa är "Utility Black" och "Sand". Dessutom har bilder på de mer konventionella YEEZY 500 Low också läckt ut, vilket ger oss en titt på den populära chunky-modellen i "Bone White".

Även om inga officiella släppdatum ännu har avslöjats, kommer vi förmodligen att få se något av detta innan sommarens slut. De läckta bilderna och informationen kommer från trovärdiga källor, vilket ger oss en försmak av vad som kan väntas när dessa efterlängtade kollektioner släpps. Så håll ögonen öppna och vänta med spänning på de kommande släppen!