Letar du efter en sneakers som är både bekväm och stilren? UGG Lowmel är det perfekta valet! Inspirerad av UGG:s ikoniska Neumel, erbjuder Lowmel en modern, chunky design som passar perfekt för vardagen. Med sitt skater-inspirerade utseende och 2000-talsattityd är den här sneakern både trendig och funktionell.

 

Vad gör UGG Lowmel unik?

UGG Lowmel är tillverkad med en ovandel i återvunnen canvas och mjuk mocka, vilket ger skon en hållbar och lyxig känsla. För extra komfort har den en överdimensionerad vadderad tunga och krage, vilket ger en otrolig passform som håller fötterna varma och bekväma. Skon är även utrustad med en sula i EVA-material tillverkat av sockerrör, vilket gör den både lätt och miljövänlig.

 

Passform och stil

UGG Lowmel är inte bara bekväm – den är också extremt mångsidig. Du kan bära den med jeans, lösa cargobyxor eller shorts för en avslappnad men stilsäker look. Den finns i flera färger, och hos oss hittar du populära nyanser som Chestnut och Black – perfekta för att matcha din garderob oavsett säsong.

 

Hållbarhet i fokus

UGG tar hållbarhet på allvar, och Lowmel är inget undantag. Med detaljer som återvunna polyesterfibrer och UGGplush™-inlägg som består av återvunnen ull och lyocell, är denna sko både ett miljövänligt och moderiktigt val. Låt inte hållbarhet kompromissa din stil – Lowmel levererar på båda fronterna.

 

Varför välja UGG Lowmel?

Unik design: Inspirerad av skatermode och tidigt 2000-tal.

Bekvämlighet: Vadderad för extra komfort och värme.

Hållbar: Tillverkad med återvunna och miljövänliga material.

Mångsidig: Perfekt för alla tillfällen – oavsett om du vill klä upp eller ner din outfit.

 

Gör UGG Lowmel till ditt nya stilval och upplev en sneaker som kombinerar mode, komfort och hållbarhet på bästa sätt! Upptäck UGG Lowmel i färgerna Chestnut och Black hos oss idag och ta din skogarderob till nästa nivå!