Idag, den 3:e augusti, är det fem år sedan släppet av Mac Millers ikoniska album "Swimming". Ett album som släpptes postumt, ett halvår efter den tragiska bortgången av den talangfulla rapparen i januari 2018. Sedan dess har hyllningarna till Mac varit ständiga, och nu, i linje med jubileet, hedrar även Vans hans minne genom att lansera en speciell sneaker.

Den nya sneaker-modellen baseras på den klassiska Authentic-modellen och har en svartbaserad canvasöverdel. På tåboxen finns en vacker Yin-Yang-symbol tillsammans med tillhörande text, som ger en subtil och meningsfull touch till designen. På mellansulan syns tydligt Millers namn och hans födelseår, som ett evigt minne om hans bidrag till musiken och kulturen. Sneakern fulländas med Vans ikoniska röda signaturlapp på hälen.

Det mest inspirerande med denna speciella sneaker är att en del av intäkterna kommer att gynna Mac Miller Fund, en ideell organisation som stödjer barn från underbetjänade samhällen. Genom olika program, resurser och möjligheter hjälper fonden dessa barn att nå sin fulla potential. Det är en fantastisk gest som verkligen hedrar Mac Millers minne och hans passion för att hjälpa andra.

Så låt oss tillsammans fira femårsjubileet av "Swimming" och minnas den unika artisten Mac Miller. Genom att bära dessa särskilda Vans-sneakers, kan vi inte bara hylla hans musikaliska arv utan också bidra till en viktig och meningsfull orsak. Låt oss fortsätta att ära Mac Millers minne genom att stötta initiativ som ger en positiv inverkan på unga människors liv.