Rapparens första samarbete med Jumpmans golfkollektion har nu fått ett officiellt pris och releasedatum.

Under de senaste åren har några av de mest hypade sneakersläppen kommit från samarbeten mellan Travis Scott, som för närvarande är aktuell med UTOPIA, och de ledande varumärkena Nike och Jordan. Dessa samarbeten har sträckt sig från skor som Cactus Jack x Nike till kompletta klädkollektioner, och det har varit Air Jordan 1 Low som har varit särskilt eftertraktad och snabbt sålt slut.

Därför är den senaste collaben med Jordans golfkollektion mycket efterlängtad, eftersom den markerar Travis Scotts första samarbete med Jordan på den här fronten. Bilder på skon började cirkulera redan i juni, men nu har vi officiella bilder och detaljer direkt från Nike. Skons färgsättning beskrivs som "Neutral Olive/Black/Sail/Light Lemon Twist," och den har en ovandel tillverkad av nubuck, läder och mesh. Som vanligt ser vi de omvända Nike-Swoosh-symbolerna på sidorna, samt Jumpman Golf-logotypen på tungan, Cactus Jack-loggan och specialdesignade innersulor.

Travis Scott x Air Jordan Golf kommer att släppas globalt den 13:e oktober till priset av 170 dollar (cirka 1 879 kronor). Än så länge har varken Travis Scott eller Jordan gett några ytterligare detaljer om lanseringen, men Nike har bekräftat att skorna kommer att finnas tillgängliga via SNKRS och hos utvalda återförsäljare. Det är vanligt att dessa skor lottas ut vid sådana tillfällen, så det lönar sig att hålla koll på butiker som Trés Bien och Sneakersnstuff för eventuella raffles.