Pharrell Williams är en välkänd ikon med många talanger. Tillsammans med Chad Hugo bildade han producentduon "The Neptunes", och under slutet av 90-talet och början av 00-talet var de mycket eftertraktade inom musikbranschen. De skapade beats åt stora namn som Jay-Z, Snoop Dogg och Justin Timberlake. Pharrell ledde även flera egna musikprojekt som senare resulterade i en solokarriär med monsterhits som "Happy".

Under hela sin karriär har Pharrell haft en unik stil som har uppmärksammats i både musik- och modevärlden. Han är känd för sin ofta färgglada, animerade och eklektiska garderob som ofta inkluderar märken som BAPE och hans eget märke Billionaire Boys Club. Trots att han har varit en stor influens har han alltid lyckats behålla sin egen unika stil.

Nyligen har Pharrell fokuserat mycket på samarbeten med varumärken som adidas och sitt eget hudvårdsmärke Humanrace, samt medverkat hos klassiska namn som Chanel. Nu är det dags för honom att ta full kontroll över ett annat stort varumärke som han har haft kontakt med under åren: Louis Vuitton.

Pharrell Williams har tidigare samarbetat med det franska lyxmärket Louis Vuitton. Tillsammans med BAPE-grundaren Nigo skapade han på 00-talet en solglasögonskollektion som kallades "Millionaire". Dessa solglasögon blev mycket populära och har burits av många, inklusive Kanye West och den före detta Louis Vuitton-kreatören Virgil Abloh.

Det återstår att se hur väl Pharrells utåtriktade och lekfulla designstil kommer att passa in med Louis Vuittons filosofi. Än så länge har det inte visats upp några prototyper eller idéer för den kommande kollektionen, men Louis Vuitton har avslöjat att den första kollektionen under Pharrells ledarskap kommer att visas upp under Paris Fashion Week i juni.